Næringsliv på Salsbruket

wave_main

Firma Albert Collett

Firma Albert Collett ble etablert i 1871 og er en familiebedrift hvor 4. og 5. generasjon etter selskapets grunnlegger, Albert PS Collett, er eiere og drivere av virksomheten. Selskapet er inndelt i flere virksomhetsområder.

Les mer

Frode Setran – Landskapsplanlegging og prosjektledelse

Frode Setran driver et enkeltmannsforetak som bl.a. tilbyr tjenester som landskapsanalyser, skjøtselplan, prosjektering og mer.

Les mer

Havbruk Service

Havbruk Service AS har de senere årene spesialisert seg på utvikling og produksjon av røropplegg og rørsveising for kommuner og havbruksnæringa.

Les mer

Kystvinduer AS

Kystvinduer AS disponerer et industribygg på knapt 1000 kvm inne på det gamle industriområdet på Salsbruket. Her lager bedriften vedlikeholdsfrie vinduer og dører basert på profiler fra vår samarbeidspartner Schüco.

Les mer

Maskinentreprenør Tor Lie

Tor Lie driver et enkeltmannsforetak som maskinentreprenør. Virksomheten påtar seg sommer- og vinter-vedlikehold av veier og anlegg, bygging av lette driftsveier i skogbruket samt bistand ved reparasjon og vedlikehold av kommunaltekniske anlegg

Les mer

Mowi ASA Salsbruket

Marine Harvest avdeling Salsbruket settefisk er pr. dags dato det nyeste settefiskanlegget til Marine Harvest i region Nord (fra år 2000) med en produksjon på opptil 5 million smolt årlig.

Les mer

Norkalsitt

Norkalsitt AS er et privat gruveselskap etablert i 1990 for å utvinne kalium karbonat i områdene ved Opløfjorden.

Les mer

Opløyfjorden Samvirkelag SA

Opløyfjorden Samvirkelag SA er stedets dagligvarebutikk som i tillegg til «smør og brød» har et utvidet vareutvalg innenfor sport og fritid, byggevarer og diverse husgeråd.

Les mer

Ove Morten Hagen kystfiske

Ove Morten Hagen driver kystfiske med not, garn og teiner. Vinterfisket foregår i lofoten, teinefiske nord for Abelvær og sildefiske i Nærøysund. Båten er en 43 fot kystfiskebåt med et mannskap på 2. Virksomheten har hovedbase i Hagan på Salsbruket.

Les mer

Setran Gård

Setran Gård ligger på veien mellom Salsbruket og Geisnes, og tilbyr i tillegg til overnatting også ulike opplevelser.

Les mer